Мартин Райнов даде първото си интервю като играч на Левски. Националът подписа договор за година и половина, след което пристигна в лагера на "сините" в Кипър. 

"Добре се чувствам, радвам се, че съм вече в отбора. Имаме още няколко дни от лагера и приключваме тук. Със сигурност съм развълнуван, щастлив съм от трансфера си, защото синята фланелка е огромна. Ще дам всичко от себе си, за да се докажа.

Доста от нещата не зависеха от мен около трансфера, но това е част от нашата професия. Опитвах се да не го мисля много, да се абстрахирам и да се концентрирам върху подготовката ми. Направих добра подготовка, добре се чувствам и съм готов", каза Райнов.

"Моето желание беше да премина в Левски. Още като разбрах, че има интерес, исках да дойда тук", продължи националът.

"Разговарях вече с наставника Георги Дерменджиев, той е интелигентен човек. Обясни ми какво ще изисква в процеса на работа, имахме един опознавателен разговор с него. Познавам се с Иван Горанов, със Станислав Костов, със Станислав Иванов също. С Иван Горанов живяхме заедно и в Стара Загора, а после и в Пловдив. С него сме си доста добри приятели", каза още Райнов.

"Чувствам се много добре, изиграх два мача с Берое по 90 минути, в един играх 45, а в още един имах 65 минути. Ако старши треньорът прецени, съм готов да играя в последната контрола на Левски. 

Всички трябва да сме като едно семейство и да побеждаваме заедно. Първо съм съсредоточен върху най-скорошния период да се докажа с фланелката на Левски, а след това има време за всичко", завърши Райнов.



ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019