ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Босът на Левски Наско Сираков е твърд в решението си Здравко Димитров да не бъде връщан в първия отбор, разбра БЛИЦ.

Крилото от известно време тренира на "Герена", тъй като има действащ договор с клуба. 24-годишният Димитров провежда занимания с втория отбор на "сините", а желанието му да замине с първия състав на лагера в Правец не се сбъдна. Треньорският щаб начело с Николай Костов не смята да разчита на услугите му, тъй като ръководството го отписа заради проблемите му с хазарта.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Вариантът Здравко отново да бъде пратен под наем в Сакаряспор също е пропаднал, разбра още БЛИЦ.

Турците не искат да чуят за българския офанзивен футболист, който ги разочаровал в месеците, през които игра при тях. Крилото вкара само един гол в 16 мача за втородивизионния тим от южната ни съседка. При това положения Здравко Димитров ще тренира за здраве с Левски II. 

БЛИЦ разбра още, че и Димитър Костадинов се е върнал на "Герена". 23-годишният офанзивен играч има действащ договор с Левски, но също като Здравко е нежелан от ръководството. Бургазлията беше преотстъпен в Септември (София), а сега ще води занимания с втория отбор.

Митко е иначе талантлив футболист, но Сираков е твърд в решението си двамата със Здравко Димитров да не получават нов шанс.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Сираков с Димитър Костадинов при подписването на договора му през септември 2021 г.: