Наставникът на Левски Делио Роси логично остана разочарован от играта на тима му при победата с 1:0 над Монтана, класирала "сините" на 1/4-финалите за Купата. “Притеснява ме, че на моменти играта ни не върви, както трябва. Ако тя върви, ще дойдат и головете”, заяви Роси.

“Тези мачове винаги са трудни, защото се играят пред малко публика. Освен това дадохме възможност на някои нови футболисти, които досега нямаха толкова шансове. Трудно е, когато не вкараш втори гол, с който да решиш сблъсъка. Но този турнир е именно за това - едни състезатели да получат почивка, а други да се появят в игра. Бяхме бавни, а в много случаи като отделните звена не бяха близо едно до друго”, анализира италианският специалист.

Треньорът на “сините” не пожела да прави сравнения с изминалото дерби срещу ЦСКА (2:2), в което отборът му направи далеч по-силно второ полувреме. Сега Левски вече мисли за друг важен дуел - срещу шампиона Лудогорец. “Ако играем по-добре от тях, ще имаме възможност да спечелим”, завърши Роси.

Дербито Лудогорец - Левски е в неделя от 18:15 часа.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018