Скандалите в школата на Левски са заради конфликта между легендите на клуба Даниел Боримиров и Ники Илиев, научи БЛИЦ СПОРТ. Първият е шеф на школата на „сините”, а вторият е член на Управителния съвет на клуба.

Даниел Боримиров обяви, че скандалните кадри, на които треньорът в школата Владко Шаламанов играе комар с децата от клуба, са атака срещу него. Легендарният футболист е убеден, че тя идва именно от Илиев. Двамата вече си размениха реплики чрез медиите, а напрежението помежду им расте всеки изминал ден.

Скандалният Владко Шаламанов е много близък с Даниел Боримиров и именно поради тази причина не е отстранен изцяло от клуба, а бе пратен в школата на Раковски. Шаламанов работи преди време във ФК Люлин, който е собственост на тъста на Боримиров – Никос Аманатидис. Видеото от автобуса, в което Шаламанов играе комар с децата наистина е от есента, както твърди Боримиров, но е извадено сега именно заради напрежението между него и члена на УС на Левски. Целта на Илиев, според приближените до Боримиров, е шефът на школата да бъде злепоставен заради топлите си отношения със Шаламанов и нежеланието да го уволни изцяло от структурите на клуба..

Илиев също е забъркан в скандал с младите левскари. Според слуховете той кара децата, които защитават цветовете на Левски, да учат биографията му и успехите му на терена. Тези, които не знаят кой е Николай Илиев, са заплашвани с наказание. Това пък никак не се харесва на Боримиров, който не иска друг да се меси в работата му в школата на „сините” и именно заради това заяви, че отговаря единствено пред Георги Иванов-Гонзо.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!