Божидар Краев е готов да се завърне в Левски. Атакуващият халф е дал съгласието си да пристигне на “Герена”, но условието му е да бъде при “сините” до лятото, след което да прецени дали да продължи със столичани или да си търси отбор в чужбина. 

Целта му е да постигне второто. Но съществува и друга пречка подобен трансфер да се случи. Треньорът на Левски Станимир Стоилов е поставил две условия пред футболиста, твърди "Тема Спорт". Първото е Краев да разтрогне с настоящия си клуб Мидтиланд, а след това да подпише за две или три години със “сините”. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Преди дни Стоилов заяви, че Божидар Краев сам трябва да пожелае да се върне на “Герена”, а не да му се молят да го направи. 

“Трябва да си прецени дали иска да прави крачката към Левски. Насила никого няма да молим. Практиката да молим някой да играе или да подпише с клуба я заключихме преди два месеца”, каза Мъри. 

Подобно мнение вече изказа и братът на Божидар - Андриан. Футболистът на “сините” коментира, че желанието на батко му е да продължи кариерата си в чужбина и ще направи всичко по силите си. 

Божидар Краев изигра 92 двубоя със синята фланелка във всички турнири, в които реализира 26 попадения. 

Положението на атакуващия халф в националния отбор не е никак добро, след като от много време не е получавал повиквателна. Откакто Ясен Петров стана селекционер, той рядко попада в представителния тим на България. На няколко пъти Божидар си навлече и гнева на футболната общественост, след като се изказа, че той заслужава да стане Футболист на годината. Дори и Димитър Бербатов сподели, че Краев има качества, но и прекалено голямо самочувствие.