Станимир Стоилов отново е актуален вариант за Левски. Ръководството на "сините" вече прави сондажи за завръщането на Мъри на "Герена", твърди "Тема спорт". По високите етажи на клуба дори е обсъждано как да бъде компенсирана футболната федерация на Казахстан, където той е селекционер, за прекратяване на договора му.

Отпадането на Левски от турнира за Купата на България, изоставането на 7 точки от първия в класирането на Първа лига и игровата криза на отбора са причина за постепенно снемане на доверието от настоящия треньор Славиша Стоянович. Засега обаче той запазва поста си.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Както вече стана ясно, конците на "Герена" от 1 януари ще дърпа Павел Колев - новият изпълнителен директор на клуба. Шефът е близък до Стоилов и ще трябва да го убеди да се завърне в Левски.

Ясно е, че за да се случи това, Мъри трябва да получи солидни гаранции, че всичко в клуба е наред, а правомощията му ще са големи. Фаворит за спортен директор пък е Христо Йовов, пише още "Тема Спорт". Припомняме, че БЛИЦ първи разкри, че вариант за поста е и Илия Груев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019