Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов и пресаташето на клуба Петър Мисов посрещнаха на летището в София лично чакания исландски централен защитник Холмар Ейолфсон, съобщава „Гонг”.  27-годишният бранител бе в добро настроение след полета от Израел. Той ще бъде настанен в столичен хотел, а утре ще премине пълни медицински изследвания и ако резултатите са положителни, ще подпише тригодишен договор със „сините”.

Твърди се, че лично италианският треньор Делио Роси е настоял за привличането на снажния защитник от Макаби Хайфа. Ейолфсон е играл в своята кариера още за Челтнъм, Рьозеларе (Белгия), Бохум и Розенборг. Бил е собственост на Уест Хям, но не е изиграл нито минута за "чуковете", тъй като на два пъти е преотстъпван. Има 6 участия за исландския национален тим.

По-късно тази вечер от Левски очакват пристигането и на френския халф Антони Белмонт. Той е едва на 21 години и изпълнява дефанзивни функции. Белмонт идва от Дижон. Има 8 мача във френската Лига 1 и 17 във Втора дивизия.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка