Финансовият директор на Левски Красимир Иванов коментира горещата новина от последните часове - скандалът, в който Давид Яблонски бе въвлечен в родината си Чехия. Както вече стана ясно, защитникът бе осъден за манипулиране на мачове преди години.

"Не сме очаровани от появилата се информация. Разговаряхме с играча и неговия агент, които са наясно със ситуацията. Те твърдят, че решението ще бъде обжалвано на по-висока инстанция, защото това е първа инстанция", обясни Красимир Иванов. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Разговарях с Яблонски и ми изглеждаше притеснен. Ние го подкрепяме. Неслучайно искаме да му продължим договора. Той е един от най-важните ни футболисти", каза шефът в клуба от "Герена". 

"Разбрахме, че фенове са събрали пари за глобата на Яблонски, но това по-скоро го приемаме в сферата на закачката. Глобата е насочена към Левски от Дисциплинарната комисия (б.р. - 3000 лева). На този етап няма големи продажби на билети за мача със Славия. Моите очаквания са да има между 8 и 10 хиляди зрители на стадиона в неделя", добави Красимир Иванов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019