Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде пресконференция на стадион „Георги Аспарухов“, на която освен темата за интереса на „Юнайтед Груп“ обяви официално оставането на Филип Кръстев на „Герена“. Той засегна и темата с приходите, разходите и дълговете на клуба. Синът на клубната легенда Кирил Ивков изрази задоволство от бързо приключената селекция и призна, че според него ПАОК е възможно най-добрият съперник, който е можело да се падне на „сините“.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

„Завършихме селекцията на клуба преди да започнем подготовката ни. Толкова е просто и се чудя защо не е ставало преди. Качествени, но евтино взети играчи мисля, че имаме конвертируем млад отбор и вярвам, че ще постигаме още по-добри резултати. Не сме готови за титлата, но ние и за Купата не бяхме готови. Мисля, че ни се падна най-добрия възможен противник. Да, фаворит е ПАОК, но аз не мисля, че са чак такъв. Предстои да видим. При всички положения ще има футболен празник“, коментира Ивков.

„Филип Кръстев остава при нас за още една година. Може би с това трябваше да започна пресконференцията. Снощи трансферът стана факт след двумесечни преговори със „Сити груп” и Ломел. Благодаря за професионализма на мениджъра му Николай Жейнов. Филип Кръстев вече си е левскар“, допълни шефът в Левски.

„За периода от март до сега има приход 5 997 432 лв. Те са от билети за мачове, клубен магазин, абонаментни карти, тв права, реклама. Разходите са в размер на 5 765 409, 02 лв. Основното перо са обезщетения на стари задължения, включително 278 хил лева за бивши треньори, 305 хил. лв на Насиру Мохамед, а на „Макрон“ - 25 000 лв.“, обясни изпълнителния директор на „сините“.