Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отправи важно послание към феновете на отбора след загубения финал за Купата на България от Славия след дузпи тази седмица.

„Не можем да станем това, което искаме, като останем това, което сме. Нито капка страх, нито крачка назад. Всички са разочаровани от изпуснатия шанс, но не навеждайте глави. Силни сте, когато пеете – Ние сме Левски! Но още по-силни ще бъдеще, ако може да кажете – Аз съм надеждата, когато вече няма шанс. Аз съм Левски! И това никога не може да ви бъде отнето, защото Левски е в сърцето ви. И както е видно, то е точно така”, написа Красимир Иванов в „Истанграм” под снимка с пълните трибуни на Националния стадион „Васил Левски”.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА

 

Не можем да станем това, което искаме, като останем това, което сме. Нито капка страх, нито крачка назад. Всички са разочаровани от изпуснатия шанс, но не навеждайте глави. Силни сте, когато пеете - Ние сме Левски! Но още по-силни ще бъдете, ако може да кажете - Аз съм надеждата, когато вече няма шанс. Аз съм Левски! И това никога не може да ви бъде отнето, защото Левски е в сърцето ви. И както е видно, то е точно така. #SamoLevski

A post shared by Krasimir Ivanov (@krasimir5ivanov) on