Инициативата "Заедно за Карлово" беше подкрепена и от генералния спонсор на ПФК Левски Palms Bet. Изпълнителният директор на компанията Лъчезар Петров обяви страхотна новина за пострадалите от наводненията в общината. 

Palms Bet закупи билети за предстоящата среща на Левски с Левски (Карлово). Както вече стана ясно, "сините" от "Герена" ще играят контрола с местния тим, като приходите от нея ще бъдат дарени на община Карлово. Отборът на Станимир Стоилов ще гостува в родния град на Васил Левски тази неделя. Мачът е с начален час 16:00.

„Ние се включваме като закупихме билети за срещата. Средствата ще бъдат преведени към общината в засегнатия район, за да се реализират по най-целесъобразния начин. Нашата цел е да допринесем за облекчаването на положението на пострадалите, които трябва да се справят със сполетялото ги бедствие“, обясни Лъчезар Петров, изпълнителен директор на генералния спонсор на ПФК Левски Palms Bet. 

Той допълни, че компанията Телематик Интерактив България АД, която държи марката Palms Bet, се включва и с допълнително дарение към община Карлово.