Новото попълнение на Левски Симеон Славчев говори пред канала на клуба в YouTube по време на лагера в Сандански. Националът сподели, че се чувства отлично в клуба и допълни, че играчите са изцяло спокойни и концентрирани.

Ето какво каза националът:

"Добре минава всичко. Най-важното е, че сме здрави, няма контузии. Всичко е супер за момента. При Хубчев винаги колективът е бил на първо място. Гръбнакът на отбора се запазва. Всеки тренира на максимума на възможностите си. За последната една година се върви във възходяща линия - в структура, йерархия, организация. Нивото е европейско, за България отлично.

Какво се случва със собственика Васил Божков е далеч от моите задължения. Всичко в клуба върви нормално. Футболистите са концентрирани върху работата. Единственото, което бих искал да кажа е: Долу ръцете от светинята Левски! Нека вървим стъпка по стъпка, имаме още един лагер да направим, още да изясним някои неща в тактиката. Амбициите на Левски са винаги високи. Отборът, който виждам, е готов за подвизи. Детска мечта е да играя на "Герена", да усещам адреналина, емоциите", каза Славчев.

"Както върви клуба, съвсем скоро трябва да вземем трофей. В съблекалнята всичко е спокойно, ако визирате нещата, които се тиражират по медиите, всички сме спокойни, концентрирани сме изцяло на терена, в тренировъчния процес и нищо друго не ни касае".БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020