Сдружение "Сини Сърца" излезе с официална позиция относно последните събития, свързани с Левски.

Публикуваме изявлението на фен фракцията:

"Скъпи левскари, последните десет години бяха изпълнени с колебания и трусове за любимия ни клуб. Блясъкът и успехите му останаха само в сърцата и мечтите ни. Вместо тях, бяха натрупани задължения в размер на милиони, прикрити от липсата на финансова прозрачност. Съмнителна селекция на футболисти, слаби резултати в първенството и европейските турнири, поставиха на колене обичания от нас Левски.

Като граждани и привърженици милеещи за синия отбор, сме загрижени от случващото се през изминалите седмици и не можем да останем неутрални в такъв момент. Ние от сдружение “Сини Сърца” заявяваме следната позиция:

Изразяваме подкрепата си към сегашното ръководство, което през последната година стабилизира и преобрази ПФК Левски. С последователна и правилна финансова политика, както и структурни реформи, облика на клуба започна да се възвръща. Натрупаните задължения са предоговорени и редовно погасявани. Направените инвестиции в детско-юношеската школа ни дават надежда, че още веднъж първият отбор ще е съставен от момчета със сини сърца.

Смятаме, че всеки трябва да отговаря за действията си, независимо от образование, убеждения, политическа принадлежност, имуществено състояние, лично или обществено положение. Над всички нас стоят законите и Конституцията на Република България, и ние трябва да ги спазваме, и да отговаряме пред тях и хората.

Призоваваме всеки да приложи неприкосновената му свобода на съвестта и мисълта, и да подкрепи любимия отбор. Ние ще продължим да помагаме, според възможностите си, за неговото спокойствие и развитие, включително и участие в протести, които са в рамките на закона."

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020