Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов – Андрей, посети клубната експозиция на "Герена" и се запозна детайлно с всички предмети, разкриващи велики мигове от историята на клуба. 

Андрей се върна назад към спомените и даде интервю за канала на "сините" в Youtube, в което сподели своите впечатления от видяното, посочи своите любими мигове и разкри впечатленията си от сегашния отбор на "сините".

"Много емоционално беше за мен да видя клубната експозиция. Това показва колко велик клуб е Левски. 10 минути тук могат да те убедят в това. Знам много за историята на Левски, чух и неща, които не знаех. Върнах се в годините назад, дори когато съм гонил топките, а в някои от мачовете съм бил и на терена", каза Аспарухов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Без история няма нищо. Изключително се радвам, че съм израснал на този стадион с едни от най-великите футболисти. Любимите ми моменти са много, няма как да избера само един. За съжаление, тогава губехме по 1-2 мача на година, а сега младите не виждат това", продължи синът на Гунди.

"Гледам непрекъснато мачовете и няма да престана да го правя. Отборът е на прав път в момента и не трябва да прибързваме да съдим. Харесвам много Дени Алар и Станислав Костов. Австриецът не играе много, но на мен ми харесва стилът му", каза още Аспарухов и добави, че наскоро най-после е успял да се запознае с Костов.