Собственикът на Левски Наско Сираков сподели мнението си за конгреса, на който Борислав Михайлов бе преизбран за президент на БФС, както и за новия Изпълком. Той говори на пресконференцията на "Герена", където беше представен новият Управителен съвет на "сините".  

"Не съжалявам, че подкрепих Борислав Михайлов. Абсолютно заставам зад това мое решение. Тук, който излъже, открадне или прекара някой, е герой. Аз винаги съм се стремял да живея и да действам според моите виждания за живота, така че заставам абсолютно зад това свое решение. Казах го и преди конгреса. Аз съм коректен човек и преди 23 години присъствах на един конгрес, когато Стефан Софиянски се изправи пред Иван Славков, и на три метра пред мен двама покойници, които бяха 50 години приятели, имаха двубой. И тогава си казах, че никога през живота ми не мога да допусна това нещо да се случи с мен и с някой от моите съотборници, с които съм изживял най-щастливите мигове във футбола. Заставам 100% зад решението си", отсече Сираков.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"А като имате въпроси, оттук нататък ще ги отправяте към Боби Михайлов и новия Изпълком. Там много неща не ми харесаха. Особено състава на новия Изпълком. Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този изпълком не виждам как ще го направи. Вече не вярвам", допълни шефът на Левски.

"Аз повече на тая тема няма да говоря. Няма и 48 часа след провеждането, ще е много грешно да нападаме и да имаме очаквания. Предлагам да се даде възможност на Боби, който лично на мен ми обеща, че ще има сериозни промени. Надявам се да го видя и наистина да не ме накара да съжалявам за подкрепата. Шегувам се, разбира се. Пак ще го подкрепя, ние сме прекалено близки приятели. Този път се надявам и вярвам, че той ще намери сила в себе си, да промени нещата. Българският футбол има крещяща нужда от абсолютен рестарт, няма повече време за губене." 

Собственикът на Левски говори и за селекцията и допълни, че след Нова година "трябва да се подобри материалът в първия отбор".

"Ако очаквате 7-8 човека, този филм приключи. Ще вземем двама-трима. Ще избираме внимателно. Ако ме питате, не сме ги намерили още", заяви Сираков.