ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Националът Андриан Краев все още не подписва нов договор с Левски. Между мажоритарния собственик на "сините" и халфа има разногласие, като всички на "Герена" се надяват на положителна развръзка. Преди дни и Валери Божинов коментира в детайли темата в подкаста БЛИЦ Live, изразявайки мнение, че Краев ще парафира нов контракт. 

На дневен ред обаче е откупната му клауза. Сираков и Краев преговарят каква да бъде сумата, срещу която Левски би го продал. Националът държи срещу тази точка в новия му договор да бъде вписан 1,5 милиона лева, докато босът на "сините" настоява за същите цифри, но в евро. Сираков обяснявал, че не е очаквал, че Краев чак толкова ще се запъва в преговорите. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Краев трябва да даде отговор на клубното ръководство до няколко дни дали е съгласен на подобрените условия и ще преподпише ли. Именно разговорите за откупната му клауза бавят парафирането на контракта. 

Настоящият договор на 24-годишния халф е до края на сезона. Това означава, че от 1 януари Краев може да води преговори с всеки желаещ го като свободен агент от лятото. Отдавна се спекулира, че сред кандидатите за подписа му е и Лудогорец. "Сините" вече продадоха един основен футболист на шампионите това лято - Ноа Сонко Сундберг.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!