Собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че има напредък по преговорите със Станимир Стоилов за треньор на отбора. В сряда Сираков и членът на борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров ще проведат финални разговори с наставника. Нещо повече - босът разкри, че от последния му разговор с Мъри е останал с впечатлението, че той иска да се завърне и да постави началото на нова "синя" приказка. С тази си новина Наско със сигурност ще зарадва всички, които обичат Левски. 

"От една седмица знаете, че проведох разговор със Станимир Стоилов. На този етап той е единственият ни избор и няма алтернатива. В сряда ще имаме нов разговор с Мъри. Ще решим как да продължим и ще го запознае с това как ще функционира клубът. От разговора с Мъри останах с впечатлението, че той иска да се завърне и да започне нова "синя" приказка в Левски.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Мъри не е поставял условия за завръщане. Иска да има минимална сигурност около клуба, каквато нямаше през миналата година. Не сме говорили за пари. Казал съм му, че той може да е детонатора за избухването на "синята" бомба. Нашите привърженици нямат доверие на друг повече, отколкото на него", заяви Сираков по време на днешната пресконференция по представянето на новия спонсорско договор с Palms Bet.

Той допълни, че със Стоилов са се разбрали окончателното решение за това дали Мъри ще бъде треньор на Левски да бъде взето след Общото събрание на клуба и подписването на спонсорския договор с Palms Bet.

Освен това Сираков обяви, че ако Стоилов заеме поста, той ще отговаря и за работата на спортно-технически директор, така че "сините" няма да търсят друг човек на поста.