Медиите в Перу отново се сетиха за грешния Хеан Деса, пише "Меридиан Мач". Цяла зима крилото бе в епицентъра на събитията на „Терена", след като реши да не се връща изобщо в Левски. Месеци наред той обясняваше как ще си търси отбор в родината си. Сега обаче в Перу се питат, къде изобщо изчезна Деса.

„Преди два месеца Деса говори с всички тук и разкри, че единственото му желание е да е близо до националния селекционер Рикардо Гарека. Оттогава минаха два месеца, а Деса продължава да няма отбор и да не играе никъде. А и как да го направи, след като е даден на ФИФА от клуба си Левски, от който си тръгна без разрешение. Дали изобщо Деса ще играе отново футбол?".

Това гласи част от материала в местен сайт, като очевидно колегите са притеснени от случващото се с крилото. Те се чудят къде е изчезнал той и защо не се опитва да направи абсолютно нищо с бъдещето си. Освен това в Перу отчитат, че цената на футболиста пада с всеки изминал ден. Те се позовават на популярния сайт Трансфермаркт, според който Деса вече струва около 600 000 евро, а докато е играел в Левски е бил оценен на над 800 000.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)
Всичко за Първа лига