Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Представянето на словенския треньор Славиша Стоянович начело на Левски предизвиква все по-сериозен поглед към "Герена" от страна на медиите в Словения. Местните издания все повече възхваляват началото на бившия треньор на Цървена звезда, който записа 5 победи в 5 мача и голова разлика 9:2. Левски е начело на класирането с 19 точки след 7 изиграни кръга.

"Славиша е непобедим! Той не даде нито точка на съперниците си до този момент. Сезонът е в началото си, но Левски и бившият ни национален селекционер дадоха сериозна заявка за титлата", пишат от "Екипа".

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Стоянович застана стабилно в Левски. Той получи тежко наследство от Делио Роси, но се справя с него и се представя много добре. И то в клуб, в който треньорите са под постоянен обстрел", пък тръби от своя страна "Ногомания".

В същото време "сините" са номер 1 на Балканите след първите 7 кръга в три от първенствата, и по-малко изиграни в останалите. С 19-точки Левски има най-много от всички отбори от нашия регион. Сръсбкият шампион Цървена звезда е с 18, а румънският лидер Астра е с 11, като също е без загуба. Хърватските Динамо (Загреб) и Риека също не познават вкуса на поражението, но са спечелили съответно 14 и 12 точки след 6 кръга. След тях се нарежда черногорският Титоград с 14 точки от 6 мача.

Първа лига - сезон 2018/2019