Треньорът на Левски Славиша Стоянович бе доволен от трите точки срещу Монтана, но не и цялостното представяне при успеха с 2:0 на "Герена".

"Искам да бъда честен, не беше така, както исках да победим. Трябва ни още много повече работа и концентрация. Играта не беше такава, каквато искам. Допуснахме много положения в началото пред нашата врата. Трябва да сме по-бързи в пасовете, по-конкретни и агресивни. За днес явно беше достатъчно, но за в бъдеще това искам да се промени", започна Стоянович.

"В правилно време вкарахме и двата гола. Хубави попадения бяха. Искам повече да сме организирани и да си подаваме топката. Футбол се играе 90 минути, а не на етапи. Трябва да си компактен през цялото време. Студеното време и терена - не са оправдания. Искахме трите точки и ги спечелихме, но искам да играем по-добре", продължи треньорът на Левски.

"Играчите трябва да знаят какво е да носиш екипа на Левски и да са готови за това. Ако не са - мястото им не е тук. Трябва да се раздават от първа до последна минута.

Пристигнаха още двама нови. Михайлович е по-близо физически до дебют с Левски, отколкото Рерас. Не мога да кажа кои ще са титуляри в защита. Има добра конкуренция - ще видим. 

Днес играхме с двама нападатели. Хубаво е, че Робърта даде асистенция. Стивън и Здравко вкараха голове. С Билал Бари ще имаме четирима нападатели. Не вярвам, че може да дойде някой друг", каза още Стоянович.

"Здравко Димитров има някои уникални качества, но има какво още да се работи с него. Има накъде да се развива много, но съм доволен", завърши "синият" наставник.