Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович направи любопитен намек за завръщане в клуба някой ден. Словенският специалист подчерта, че е можело нещата да се развият по друг начин. Самият той има желание пак да работи на „Герена“, след като отново изтъкна, че не си е свършил работата в клуба.

"Всичко се случи много бързо и беше много спонтанно. Когато дойде моментът на последната тренировка на отбора и като трябваше да кажа нещо на момчетата ми беше много трудно, сякаш нещо бе заседнало в гърлото ми. Не съм имал време да мисля какво да кажа и в кой момент. Като видях отбора и реакцията на всички бях буквално без думи. Отдръпвах се встрани, за да се концентрирам и казвах на помощниците ми да водят загрявката, това се случи пет пъти. Все пак сме професионалисти и трябваше всичко да премине нормално. Беше много емоционално и след тренировката. Някои от играчите дойдоха до стаята ми, говорихме с тях няколко пъти и преди да си тръгна. Те обаче имат нов треньор и трябва да слушат него.", сподели Стоянович пред „Канал 3“.

"Левски винаги е магнит. Като видиш колко хора обичат Левски, каква любов има в този клуб и самото очакване толкова години нещо да се случи, да се спечели пак трофей, имаш желание пак да работиш тук. Не си свърших работата тук, притеснявам се и съжалявам за това, можеше нещата да се развият по друг начин", добави словенецът.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019