Един от най-важните играчи на Левски Давиде Мариани коментира слуховете за свой трансфер след победата с 3:1 над Ботев (Пловдив), за която вкара две от попаденията.

На "Герена" се чуха информации, че може да бъде продаден и срещу АЕК в четвъртък ще изиграе последния си мач за "сините" заради изключително изгодна оферта.

“Нищо не знам за мое тръгване. Друг въпрос. Имам договор, знам за интерес, но той не е само за мен. Сега отивам вкъщи, за да възстановявам”, отговори Мариани по темата със слуховете за трансфер, след което продължи за мача с Ботев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Сега дойдоха головете, щастлив съм за тима, защото без тези невероятни съотборници нямаше да постигна това.

Може би се научих да играя футбол през ваканциите. Футболът е така - когато вкарваш, всички са доволни, когато не вкарваш - не са доволни”, обяви Мариани, който се надява сините да покажат играта от днес и в четвъртък срещу кипърския АЕК.

“За четвъртък трябва да вярваме, но първо трябва да възстановим. Ще анализираме следващия съперник, но вярата е най-важна. В четвъртък ще трябва да играем като днес - да пресираме високо. Не играхме лошо и в първия двубой. Имаме нашия шанс, но ако вярваме. Това ще бъде една хубава вечер”, пожела си Мариани, въпреки че Левски ще трябва да наваксва пасив от три чисти гола.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020