Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че той и собственикът на клуба Спас Русев са научили от медиите за намерението на Елин Топузаков да напусне точно преди дербито с ЦСКА. Както вече стана ясно, от днес начело на "сините" отново е Николай Митов - Жадното.

"След като вчера излезе по медиите, че Топузаков възнамерява да напусне след мача в събота, ние трябваше да реагираме. Взехме решение да се разделим с Топузаков и поканихме Митов", обясни Боримиров.  

"Бях информиран за напускането на Топузаков от медиите. Снощи Спас Русев късно ми се обади да ми сподели тази новина. Той също научил от медиите. И ние трябваше да реагираме като клуб. Аз не мога да кажа лоша дума за Елин, но знаете, че на това поприще като няма резултати, се предприемат мерки", добави спортният директор на Левски.

"Благодаря на Румен Чандъров (б.р. - собственикът на Септември). Той е левскар, познаваме се много добре. Наистина му благодаря за това, че освободи Митов, за да може днес да застане тук пред вас и да стане треньор на Левски", продължи Борето.

"Левски никога не се е отказвал да гони първото място. Шампионатът е дълъг, ще има още завързани мачове", добави директорът.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига