Треньорът на Левски Делио Роси ще бъде привикан днес по обяд от собственика Спас Русев, който е разочарован от представянето на тима при домакинското нулево равенство срещу Берое в събота. Още повече, че „сините“ създадоха само едно чисто голово положение въпреки численото си предимство след червения картон на Педро Еуженио. Освен това вратарят Божидар Митрев на два пъти спря топката на голлинията.

Именно заради това Русев ще търси обяснение от италианския специалист, след като бяха хвърлени доста средства и усилия за зимната селекция, особено в нападение, но резултат не се вижда. В предишния кръг беше записана убедителна победа над Септември, който е от втората половина. Срещу отборите от първата част на класирането Левски продължава да е ялов.

Според запознати Спас Русев вече е близо до идеята за раздяла с Делио Роси, въпреки че наскоро изрази пълната си подкрепа към треньора. Сега се очаква италианецът да получи ултиматум, заради който ще бъде принуден да промени представянето на отбора в предпи позиции.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА