Ръководството на Динамо (Букурещ) ще предложи нов договор на нападателя Харлем-Еди Ноере. 28-годишният френски футболист, който е трансферна цел на Левски, е обвързан с контракт до лятото на 2017 година. Именно на това разчитаха "сините", за да го вземат срещу скромна сума през зимата, съобщава „Тема Спорт”. Сега обаче румънците ще направят опит да го задържат с нов договор.

"Говорих с Ноере, момчето иска да остане в Динамо. Ще започнем преговори, предстоят ни дискусии, на които двете страни ще се уточним и ще видим накъде отиват нещата", сподели по този повод мениджърът на "кучетата" Адриан Муту.

За подписа на 185-сантиметровия таран Левски ще трябва да се пребори и със Стяуа. Румънският гранд също има апетити към французина и от "Герена" ще трябва да са доста изобретателни и да предложат сериозна оферта, за да успеят да измъкнат този играч.

През настоящата кампания Ноере има 9 мача за Динамо, в които е вкарал 4 гола. Освен с нападател на "Герена" искат да се подсилят през зимата и с плеймейкър, както и с поне един краен защитник.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига