Халфът на Левски Борислав Цонев, който се възстановява от тежка травма, от днес е под карантина, след като даде положителен тест за COVID-19, информира "Спортал". 25-годишният футболист, който вкара четири гола в три мача през този сезон и донесе последните две победи на "сините", вече е в изолация. 

Така той последва своя брат близнак Радослав Цонев, който също се възстановява от операция на коляното. Ради даде положителен тест в понеделник и се изолира в Благоевград. Както е известно, двамата ще отсъстват от терените до април 2021 година.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

С положителния тест на Боби Цонев играчите на Левски под карантина станаха 16, което е рекорд за България, а дербито с ЦСКА е само след осем дни (б.р. - по програма е на 21 ноември).

Стивън Петков, Матео Стаматов, Георги Александров и Марин Петков дадоха положителни проби преди десетина дни, а Валери Божинов, Насиру Мохамед, Алекс Петков, Ивайло Найденов, Тома Даске, Илия Димитров и Деян Иванов бяха с положителен тест за COVID-19 на 5 ноември. От 9 ноември Найджъл Робърта и Радослав Цонев също попаднаха под карантина. През изминалите дни националите Николай Михайлов и Мартин Райнов напуснаха лагера на "лъвовете" след положителни проби, а днес и Боби Цонев, който е само с леко неразположение, също даде положителен тест.