Треньорът на Левски Станимир Стоилов направи интересно изказване относно плановете на селекцията на отбора през това лято. „Сините“ вече имат две сигурни нови попълнения – Ивелин Попов и Анте Блажевич, но имат сериозна нужда от качествен нападател. Оказва се обаче, че на „Герена“ не могат да си позволят такъв трансфер в момента. Очакванията бяха и за по-солидна селекция на отбора, тъй като на част от играчите договорите и наемите изтекоха.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Истината е, че нямаме бюджет за качествен нападател. Това лято ще сме пасивни на пазара“, коментира Стоилов пред „Мач Телеграф“.

55-годишният специалист е планирал да вземе сериозен конкурент на Билал Бари една през зимния трансферен прозорец. Така Левски ще може да спази финансовите си разчети и да не направи нарушения на правилата за финансовия феърплей.

Очакванията са през септември „сините“ да пратят двама скаути в Бразилия, където по долните дивизии да се търси нападател, който е с изтичащ договор. По същия начин през изминалата зима Левски се подсили с Цунами и Уелтън.

Тимът на Станимир Стоилов ще направи първата си тренировка за това лято днес от 18:00 часа. Половин час по-рано треньорът на „сините“ ще говори пред медиите. В сряда (8 юни) Левски заминава на лагер в Боровец.