Спортният директор на Левски Станислав Ангелов за пореден път коментира раздялата с Люпко Петрович и отношенията между двамата. Пелето е категоричен, че винаги е стоял зад треньора и всеки футболист в клуаб е дошъл след съгласието на сърбина.

„През цялото време подкрепяхме г-н Петрович. Той си даде съгласието за Сандберг. Когато треньорът каже, че е добре, значи е добре. Дайте да не ги коментираме тези неща толкова детайлно. Категоричен съм, че съм подкрепял треньора. Г-н Петрович искаше да си тръгне Венци Христов. Когато си тръгна, трябваше спешно да вземем нападател и нямаше какво друго да се случи освен да говорим с Мицански. Г-н Петрович за всеки един от играчите е разговарял с мен. За Галин Иванов каза – да, взимаме го. Нито един играч не сме взели на сляпо. Стоял съм си зад треньор. Всеки играч по неговото време е взет с неговото желание“, коментира Станислав Ангелов пред "Дарик радио".

„Не съм съгласен, че треньорът е бил принизен до безгласна буква. Има си главен скаут, той за това е там. За да харесаме един футболист, трябва да се изгледат 100. Не може треньорът да гледа 100 човека. Това може да прави г-н Чиликов, защото това му е работата. Това е най-нормалното нещо във всеки клуб по света. Има си човек за всичко и той носи отговорността. Ние си имаме собственик и живеем в България. Най-важното нещо е екипната работа и винаги съм се старал с цялото си сърце да работя за Левски и да подкрепям г-н Петрович“, допълни Пелето.
 

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига