Нападател на Левски Станислав Костов и съотборникът му Васил Панайотов отговориха на въпроси на феновете. Голмайсторът изтъкна, че за клуба е на живот и смърт да спечели Купата на България този сезон. Както е известно, за Левски предстоят две полуфинални срещу с ЦСКА. Другата двойка противопоставя Ботев и Славия. 

Костов се надява да вкара гол и на бившия си отбор ЦСКА.

"Не мога да обясня какво е да носиш буквата "Л" на сърцето си, това не може да се опише. Мисля, че чужденците също знаят в какъв отбор играят. Ние се опитваме да им обясняваме. Доволен съм, че съм в Левски. Една моя мечта се сбъдна", каза Костов.

"Времето ще покаже дали ще се представя добре. Левски има потенциал за повече от трето място. Надявам се да печелим повече точки. Смятам, че Левски има потенциал да е шампион", продължи нападателят.

"Левски винаги се бори за всички трофеи и за добро представяне в Европа. Борим се и сега, ще се борим и през следващия сезон. Настроението при нас е добро. Мислим само за победите във всеки мач. Футболът е за хората и ние трябва да радваме феновете. Още утре мисля, че ще го направим (б.р. - домакинството на Берое). Оттук нататък ще видим един агресивен Левски", оптимист е Костов. 

"Всеки футболист в Левски трябва да има манталитет на победител. Такъв се изгражда като се побеждава. Надявам се да вкарам колкото се може повече голове. Искам да вкарам гол на ЦСКА, но ще видим", добави още нападателят.

"За всички фенове на Левски е важно да вземем Купата. Влизаме с мисъл за победа. Купата е на живот и смърт за нас", каза Костов.

"В последната среща с ЦСКА почти не се игра футбол. Надявам се да играя добре и да вкарвам голове. Дано да съм жив и здрав и да направя това, което треньорът и хората искат от мен", пожела си Костов.

"Любимият ми отбор в чужбина е Интер. Харесвам Мауро Икарди. Може би най-много съм харесвал Роналдо - Феномена", завърши бившият играч на Берое.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА