Левски ще се стабилизира игрово и отново ще радва привържениците си. В това е убеден Орлин Старокин. Универсалният футболист подписа договор с клуба за срок от една година и вече взе участие в първите два мача от новия сезон.

"Чувствам се добре в Левски. Първите два мача не ни се получи играта. Загубихме от Берое и спечелихме една точка срещу Арда. Не зная колко време ще ни е нужно, за да си стъпим на краката. Нужни са една-две победи, за да си върнем самочувствието. Не мисля, че сега Левски има по-слаб отбор, отколкото в края на миналия сезон", каза Старокин пред "Хоризонт".

"За пет минути се разбрах с г-н Наско Сираков, след като получих предложение за договор. Видяхме се в клуба, разговаряхме и си стиснахме ръцете. Предпочитам да играя пред защитата, но ще застана навсякъде, където имат нужда от мен. Помагам на младите в тима, но ако нямаш качества, то този опит няма да ти е от полза. Целта ни е да се стабилизира Левски и да поставим добра основа за следващата година", каза още опитният играч.