Бившият премиер Стефан Софиянски коментира ситуацията в любимия му Левски. Както е известно, вчера собственикът на клуба Спас Русев заяви, че "сините" имат задължения в размер на 20 милиона лева.

"Левски ми прилича на ЦСКА по времето на Александър Томов. Не познавам лично г-н Русев, но дано решението му за промени, които извърши в клуба, да е за добро. Според мен единственият проблем е лъхащата несигурност, в предишния УС имаше хора, които според мен вършеха добре работата си.

Смятам, че се е скъсала връзката между отбора, ръководството и феновете. По моето скромно мнение клубът трябва да има по-добра синергия и връзка със своите привърженици. Липсата на феновете на стадиона се дължи на факта, че хората не знаят какво се случва в Левски", каза Софиянски пред "7 дни спорт".

"С настоящия отбор можем да станем спокойно втори. Ясно е, че Лудогорец е най-добър у нас. Дори не виждам лошо това да се каже пред всички. Ние, привържениците, усещаме липса на връзка с нас. Искам Левски да е наистина гранд и да си върне манталитета на шампион", допълни бившият кмет на София.

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програмата на Първа професионална лига