Наставникът на Левски Стойчо Стоев коментира победата с 1:0 над Монтана, дошла след гол на Мигел Бедоя в 52-ата минута. "Теренът беше доста тежък, въпреки че на телевизионния екран не изглежда така. Трудно се комуникира с топката, върви бавно. Затруднихме се. Изпускаме доста положения, а по този начин даваме поводи на противника да си повярва. Знаехме, че ще има много центрирания, но общо взето реагирахме адекватно“, коментира Стоев пред колегите от Диема Спорт 2.

"Със сигурност ще има ротации в тима ни за последните мачове. Може да има такива във всички двубои. Ще са в рамките обаче на двама-трима човека, които по някои причини са взели по-малко участие в срещите до момента. Хем да дадат някаква свежест, хем и аз да имам някаква яснота и спокойствие за мачовете от Лига Европа. В евротурнирите имаме нужда от голям брой футболисти. В България можеш да си позволиш с 12-13 играчи да изиграеш голяма част от сезона, но в Европа е различно“, коментира специалистът, който преди време води и Монтана.

„Общо взето второто място беше максимумът за Левски. Пак ще кажа, че след отнемането на точките първенството беше предрешено“, завърши Стоев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!