Треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че все още не е наясно със стартовия състав за предстоящото домакинство на Пирин в неделя. Поради многото контузии специалистът няма представа на кои играчи ще може да разчита и поради тази причина ще определи стартовата единайсеторка в деня на мача. Той не изключи вариант нападателите Венци Христов и Бабатунде Адениджи да стартират мача заедно от първата минута.  

Стоев заяви, че и той има вина за незадоволителното състояние на "сините", но отчете, че журналистите създават напрежението в Левски.

"Нищо не мога да ви кажа за контузените, защото може да ви излъжа. Имаме доста контузени, но техните травми не са сериозни. Има още два дни и ще видим. Сашо Александров най-вероятно няма да играе. Той почти сигурно пропуска мача. Търсим причините за мускулните проблеми с кондиционните специалисти и медицинския щаб, за да предотвратим за в бъдеще подобни проблеми".

"Не би трябвало играчите да се притесняват от предстоящия мач. Създаде се напрежение от журналистите и това може би повече им влияе. Мисля, че всички в отбора са концентрирани."

"Всички имаме вина за резутлатите. Аз също имам и не бягам от отговорност, но много неща се преекспонираха. Има още доста мачове, първенството е дълго".

"Най-вероятно Пирин ще се затвори. Не вярвам да опитат да се надиграват с нас. Имат бързи футболисти, на които ще разчитат при контраатаките. Така си мисля, че ще процедират, но ще видим какво ще стане. Няма значение дали сме фаворит. Влизаме в мача със самочувствие и това е. Ясно е, че не винаги във футбола става това, което се иска на всеки".

"Възможно е да играем с двама нападатели. Ще видя в неделя състоянието на контузените и ще преценя кой е най-удачния вариант за мача".

"Създаде се изкуствено напрежение след мача с Лудогорец. То взе връх в главите на футболистите. Един отбор не се прави за ден-два. Ние го градим от зимата, тъй като взехме доста нови, които трябва да се стиковат с останалите. Аз не знам защо искаме като вземем играчи през януари, да очакваме от февруари най-доброто от себе си".

"Селекционерът Петев решава кой да извика в националния отбор. Не се притеснявам от това, че само един играч е от Левски получил повиквателна", завърши Стоев.

Левски посреща Пирин в неделя от 16:15 часа на "Георги Аспарухов".

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!