БЛИЦ пита: Кого подкрепяте във войната на "Герена"? 

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви бомбастична новина на днешната си пресконференция преди утрешни двубой с Локомотив (София) утре. Тя обаче не е свързана с бъдещето му в клуба, а с предложение от Константин Папазов отпреди няколко години.

БЛИЦ вече съобщи, че Мъри ще обяви, че напуска любимия си клуб след срещата с "железничарите". Така новината на годината, публикувана от най-четената инфомационна агенция, е на крачка да се потвърди. На 4 април БЛИЦ първи написа че, Станимир Стоилов ще се раздели със „сините“ още тези дни – преди или след мача с Локо (Сф).

"Аз съм треньор, който никога не е използвал думите да се играе за него. Играе се за клуба, всичко друго е патриотизъм. Те играят за Левски и от това по-голяма мотивация няма. В тази зала ще научите моето решение. 

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Акциите са последното нещо, което ме вълнуват. Преди 2-3 години, когато Тити ги взе, ми ги предложи, но аз нямам пари и възможност да издържам този клуб. Ако имам спонсори, да, но това са други неща. Това е най-малкият ми проблем, никога дори не съм се замислям на темата „акции“. 

Мен не ми трябват, който му трябват, да ги държи, взимат или остават. За мен Левски не е акция, а начин на работа, фенове, любовта, която хората показват към него", заяви Мъри.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК