Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович има съмнения, че Делио Роси е объркал подготовката на отбора. Наследникът на италианеца изгледа на живо снощи равенството 2:2 с Черно море, а днес беше официално представен на "Герена". Стоянович изрази мнение, че "сините" имат проблем след 70-ата минута на двубоя.

"Гледах някои срещи на Левски по телевизията и анализирах играта на тима с моите помощници. Има и позитивни, и отрицателни неща. Трябва да се анализира дали отборът е претрениран, а също така дали е тренирал прекалено малко", коментира Стоянович. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"На моменти в мача снощи играта на Левски не беше на нужното ниво. До първото полувреме Левски беше по-прибран, а след това излезе прекалено напред. Трябва да има някакво равновесие. Ще анализираме детайлно, но на око мога да кажа, че изглежда, че отборът е уморен. След 70-ата минута има проблем", добави новият треньор на "сините". 

"Всеки треньор има своя философия, не искам да коментирам своя колега. Моята философия е да се играе атрактивно, да вкарваш голове. Всички желаем да сме атрактивни и да играем хубав футбол. Трябва да има дисциплина в играта и в двете фази, да можеш и да се защитаваш, и да атакуваш. Това е моята цел", амбициран е Славиша Стоянович, който два пъти извежда Домжале до шамионска титла на Словения (2007 и 2008 г.), както и веднъж Цървена звезда (2014 г.).

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019