Треньорът на Левски Стойчо Стоев се смята за добър човек, но не и благ. Той говори за себе си и отношенията между футболист и наставник.

„Добър човек съм. Благ силно казано. Във футбола трябва да контролираш поведението си. Спрямо ситуациите и футболистите трябва да преценяваш поведението си. Един треньор не може да е приятел с футболистите. Има една граница, която не трябва да се прекрачва. Но той не трябва и да е враг. Той трябва да е част от този отбор и футболистите да го чувстват близък”, каза Стоев пред БНТ.

„Един човек се чувства добре в зависимост от това как хората го приемат. Мен хората тук ме приеха добре. По-различно е тук, защото се създава журналистически дискомфорт. Левски е под лупата всекидневно, подложен е на натиск. Левски е интересен за медиите. За да е допълнително интересен, се създават спекулативни предположения, които влияят, но това е част от живота. Най-странно, което съм чул, е за изключителния бюджет, с който разполага Левски – 5, 10, 15 млн. Това е далеч от истината”, каза още наставникът на "сините".

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!