Треньорът на Левски Стойчо Стоев разкри, че е приятно изненадан от физическото състояния на новия нападател Венци Христов, който се присъедините към "сините" преди няколко дни. Българския национал и другото ново попълнение на тима Джъсти Менголо записаха днес неофициален дебют с екипа на българския гранд в контролата срещу Бърно, спечелена от столичани с 1:0.

"Христо и Менголо не са готови за повече от едно полувреме. Днес реших да ги пусна за по някоя и друга минута, за да започнат да влизат в игрови ритъм. Определено съм приятно изненадан от физическото състояние на Христов, който явно е се е готвил самостоятелно. Това е добра новина за нас, тъй като вече напреднахме доста в подготовката".

"Травмите на Краев и Бедоя не са сериозно. Говорих доктора и той ни успокои. Най-вероятно ще можем да разчитаме на тях още в следващата контрола".

"В днешния мач ми хареса най-вече второто полувреме, в което стояхме добре на терена. Имаше бързина в нашите действия, топката вървеше бързо, стремяхме се да търсим дълбочина в атаките. В същото време не дадохме възможност на противника да създава положения пред нашата врата".

"Франсис Нар е скромно и притеснително момче. Той обаче притежава страхотни качества и съм сигурен, че ще ни помогне. Всички в отбора го приеха много добре".

"Доволен съм, че вече имаме добра бройка футболисти и мога да си позволя повече вариативност в състава. Сигурен съм, че с новите футболисти самият отбор се чувства по-уверен и спокоен в офанзивен план, което е изключително важно", завърши Стоев.