Треньорът на Левски Стойчо Стоев коментира представянето на отбора при равенството 1:1 като гост на Локомотив (Пловдив) в мач от 24 кръг на „А“ група. Той разкри и защо спортният директор Георги Иванов е влязъл в съблекалнята на „сините“ след мача.

"Георги Иванов влезе в съблекалнята, за да поздрави момчетата за старанието през второто полувреме. Аз също съм доволен. Казах им, че няма претенции към тях за играта преди гола на Локомотив (Пловдив) и през второто полувреме. Неприятно е да се играе на този терен, който не отговаря на претенциите на професионален клуб. Топката е трудна за овладяване, променя траекторията си, но това е положението“, заяви Стоев.

„Създадохме ситуации пред вратата на Локомотив, но не успяхме да ги реализираме. Казах на полувремето на играчите, че не може един гол да те пречупи. Не може само ние да повеждаме. Това поведение не ми харесва. Хубаво е, че след почивката промениха поведението си. Момчетата се стараха. Ако знам каква точно промяна в състава ще сработи, ще ми е много лесно и ще го правя всеки път. Затова сме треньорите – опитваме различни тактически варианти, които първо прилагаме на тренировки, а след това и по време на мачовете. Гледаме какво ще сработи и как се получава“, допълни треньорът на „сините“.

Телевизионните камери показаха как вратарят Боян Йоргачевич и защитникът Александър Александров са пред феновете, като един от тях говореше много яростно на сръбския страж.

„Не съм съгласен с квалификацията, че публиката била извикала футболистите на очна ставка. Не сме набили никого, за да ни викат на очна ставка като в полицията“, коментира наставникът на „Левски“.

Стойчо Стоев отново взе отношение по информациите, че се готви неговата смяна от треньорския пост на „Герена“: „Тези, които пишат за смяната ми, си знаят дали е тенденциозно, или не."

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!