Треньорът на Левски Стойчо Стоев даде традиционната си пресконференция преди двубой на тима. "Сините" се изправят срещу Славия в събота от 14:00 часа на стадиона в квартал "Овча купел".

"Ще бъде един сериозен мач. Славия вървят добре. Имат си своите апетити за европейските турнири. Определено Тарханов промени някои неща. Това, което видяхме като силни страни, е че Славия се опитва да играе добър футбол. Преди години играеше по-директно, а сега се опитва и да комбинира. Имат нелош облик като отбор.

Левски трябва още от първите минути да налага своя стил на игра. Все още имаме лъкатушене. Трудно показваме своето лице. Не е лесно да поддържаш 90 минути едно и също лице. Имаш противник, който се стреми да ти пречи. Но голяма част от мача трябва да контролираме играта, за да може да създаваме ситуации“, започна Стоев.

“Георги Костадинов със сигурност пропуска мача. За Сашо Александров ще видим. При него има възможност да участва - ще разберем днес на тренировката. Де Ноойер също няма да играе.

По принцип Костадинов и Де Ноойер от началото на сезона не са играли заедно. В резултат на това да интегрираме друга двойка в центъра. Донякъде страдаме в дефанзивен план. Имаме опции във фаза атака. Христов влиза във форма. Липсваха му участията в Риека и Шкендербеу. Той с всеки мач ще се изявява по-добре и по-добре", продължи треньорът на Левски.

"Точките са хипотеза - ще ги върнат или няма. За нас е по-важно всеки мач да се стремим да побеждаваме. Какво ще се случи накрая на сезона - ще видим. Нагласата ни трябва да е, че този мач е най-важният", каза Стоев по повод отнетите от актива на тима точки.

Треньорът на Левски за пореден път коментира слуховете за негово уволнение, а освен това засега темата с изказванията на Венци Стефанов.

"Явно сме симпатични като отбор и затова медийните изяви на президента на Славия са насочени към нас. Всеки може да си говори каквото реши.

Всеки треньор в кариерата си минава през периоди на възхвала и критики. Такъв е треньорският занаят. Не мога да се сравнявам с Ван Гаал. Той е от друго измерение".

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!