От 28-29 април започнах да се чувам с Васил Божков, а преди това много репетирах, как отивам в Дубай и го убеждавам за моята позиция затова как би трябвало да постъпи мъдро той, за да може Левски да оживее, да оцелее.

Защото, ако имаш за цел само да оцелееш, ти оцеляваш и това остава, ако искаш да успяваш, ти успяваш.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Това заяви Тити Папазов пред Крум Савов в телевизия 7/8.

"Пред мен г-н Божков никога не е поставял някакви условия. Когато се чухме, аз казах: г-н Божков, той каза „Тити , ние се познаваме.” Ние се познаваме с него от 1992 година. Първото нещо, което му казах, държа да знаеш, че аз съм много директен и честен човек, ако не приятел, то поне съм добър познат на Цветомир Найденов.

Знаете, че между тях има война, меко казано, дали с тези думи го спечелих, ние проведохме много разговори, дали с това съм го спечелил, вече имам надеждата. Казах му, до девето коляно хората няма да забравят, че ти си затрил Левски. Той каза: Не, няма да го затрия и ще върна акциите. От 29 април той ми казва, че ще върне акциите, допълни Тити.

Той уточни, че прави това изявление, преди да е разбрал, че акциите на Левски вече са изпратени от Божков в България, което стана факт преди часове.

Утре предстои Васил Божков да обяви новия собственик на „сините”.