ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов обяви чудесна новина за колегите си от футболния клуб. Той каза, че всички приходи от билети от феновете на Левски ще отидат за погасяване на дълговете към НАП.

"Всички билети, купени от фенове на Левски, цялата сума отива за НАП. Футболният Левски има нужда от пари, но и от послание. С това можем да помогнем от баскетболния. Трябва подкрепа от стадиона и залата. Дали ме обичат, или не ме обичат, не ме интересува. Аз мога нещо да правя най-добре в този живот – да казвам истината. Истината е една, а ъглите са различни, но истината винаги е само една“, завърши Константин Папазов.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Тити говори преди предстоящия финал за Купата на България с ЦСКА в "Арена София" (18:00 часа), което е първи спор за трофей между двата гранда от 30 години насам. Срещата се очаква с огромен интерес от агитките на двата отбора и се очаква залата да бъде пълна.

Футболният Левски има близо 12 милиона лева задължения към НАП, а вчера от ръководството обявиха, че от дарения са събрани малко над 230 000 лева.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК