Тити Папазов, който бе убеден, че ще получи акциите на Левски от Васил Божков, коментира новината от днес, че досегашният бос на "сините" ги прехвърли на премиера на България Бойко Борисов. 

"Изявих желание пред Божков да ми дадат акциите. Левски не трябва да бъде политизиран, но всеки собственик има право на своето решение. Левски винаги се различава от другите отбори. Ние носим името на най-великия българин. Не виждам смисъл да се политизира ситуацията", сподели Папазов пред bTV.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

"Не съм запознат с търговския закон, но нещо, за да се случи трябва да има желание и от двете страни. Не съм чул някой да пожелае този горещ картоф. Аз бях единственият. Не знам г-н Борисов дали има право да ги вземе. Но от тук нататък мога да кажа, че вярвам в моята кауза. Убеден съм, че този проблем е проблем на решението", заяви още Папазов.

"За мен този акт е политическа игра, която не трябва да бъде свързвана с Левски. Защо г-н Божков така е решил? Аз продължават да твърдя, това, което му казах и на него. На 29 април му се обадих и му казах, че искам акциите да попаднат в мен, защото имам визия. Защо да не случат нещата? Аз съм единственият, който вярва и съм готов да получа акциите. Получаването на акциите е доброволен акт", завърши баскетболният треньор.