ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Елин Топузаков бе изключително доволен от играта на своите футболисти при успеха им с 2:0 срещу Арда в баража за класиране в квалификациите на Лигата на конференциите през следващия сезон. Топчо призна, че в следващите дни ще има разговори с ръководството на клуба за бъдещето си.

„Мисля, че игрово и в двете фази на играта превъзхождахме Арда. Пропиляхме някои положения с лека ръка. Имаше минути, в които бяхме притиснати, но след първия гол играхме по-освободени. Бяхме по-добри във всяко едно отношение. Заслугата е на футболистите, които днес си свършиха работата по перфектен начин“, каза наставникът на „сините“ след края на мача.

„Да говорим за днешната среща. Показаха, че заслужават, дори през бараж, дори през два неуспешни предходни мача, тези играчи имат качества да играят в Левски и да се развиват, защото са млади. И като тактическа дисциплина, притежание на топката и агресия имаше неща, които искаме да виждаме в нашия отбор“, похвали той своите футболисти.  

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„Беше важно за Левски като клуб и за този отбор да има европейски излаз, за да покаже качествата си. Важно е и от финансова гледна точка. Утешителна награда, защото през сезона изпуснахме доста точки и в един момент нямаше как да се борим за по-горно място. Каквото заслужихме, това получихме в края на сезона“, анализира Топчо развитието на сезона.

Топузаков бе категоричен, че е нямало как да не поеме Левски, когато тимът е бил в нужда: „Няколко пъти съм бил в тази ситуация, сега за трети път. Аз съм рожба на Левски, който ме е създал и съм длъжен да се отзова по всяко едно време. Целта беше да се свърши работа.

„Нека ръководството реши и прецени. Надявам се, че в следващите дни ще има разговори и да се разбере какво предстои оттук нататък“, завърши Топчо за бъдещето си в клуба.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!