Треньорът на Левски Елин Топузаков похвали футболистите си след победата с 3:1 над Монтана в Ловеч, но изрази съжаление за многото пропуски.

"Атакувахме докрай. Изпуснахме положения, с които много по-рано можеше да си решим мача. Важното е, че футболистите продължиха да играят до последно за тази публика. Това е Левски“, коментира Топузаков пред Диема Спорт 2.

„Естествено, допуснахме гол, който ако го анализираме, грешки ще се намерят. Момчетата като цяло спазиха това, което се искаше от тях. Изпълниха указанията как да създаваме положения и да вкарваме голове. Монтана има свой стил, който според тях си е печеливш. Опитват се да откраднат, където могат нещо. Бяхме подготвени за това. Ако бяхме малко по-ефективни в последния пас и завършващия удар, щяхме да постигнем по-голяма победа днес“, каза треньорът на Левски.

„Теренът е какъвто за нас, такъв и за противника. Да се оправдаваме с терена би било неуместно“, продължи Топузаков.

„Георги Костадинов? За него специално евентуално за последните два мача преди зимната пауза може би има надежда, че ще се оправи. Роман беше днес наказан. Всички ни липсват, но имаме и други играчи. Разчитам на всеки, който е тук“, каза наставникът на "сините".

„Оферта от Русия за Де Ноойер? Нямам представа. Ако има официална оферта, бих коментирал. Засега обаче такава няма. Не ме интересува какво се е написало или казало. Джереми е играч на Левски на този етап“, коментира Топчо.

„Имаме друг мач преди срещата с Лудогорец. Първо трябва да спечелим гостуването си срещу Локомотив (Пловдив). Едва след това излизаме срещу Лудогорец. Който запази концентрация, ще победи“, каза младият специалист.

„Локомотив играе доста силно като домакин. Имат начело и Едуард Ераносян, нормално е да очакваме сериозна съпротива. Отново труден и тежък мач. Само от нас зависи как ще излезем и как ще си извоюваме победата“, завърши Топузаков.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига