Един от най-мразените футболисти за всички времена от феновете на Левски - Христо Стоичков, играе важна роля в честванията на Георги Аспарухов, подготвяни на „Герена“. Камата помага на "сините" да докарат в София един от най-големите отбори на Южна Америка - Бока Хуниорс, пише „Меридиан Мач“.

Аржентинският гранд трябва да дойде у нас на 19 август, когато ще бъде най-голямото събитие около честванията на 75-годишнината от рождението на Гунди. От "Герена" анонсираха срещата, но досега не са потвърдили, че на стадион "Васил Левски" ще се появят Карлос Тевес и компания.

Организацията е поета от компанията "Моко Солюшън", на която се довери и Стоичков за 50-годишнината си. Камата останал изключително доволен как протече тържеството му на стадион "Васил Левски" и сега е решил да удари рамо на фирмата, която търси достоен съперник на "сините". Затова е провел няколко разговора с ръководството на Бока.

Аржентинците ще бъдат през август в Европа, след като се разбраха с Барселона за мач, в който ще се разиграе трофея "Жоан Гампер". Това ще стане три дни по-рано преди "синьо-жълтите" да дойдат у нас. Стоичков, който е акционер в ЦСКА и не пропуска да похвали играчите за всяка победа над Левски, не за пръв път подава ръка на "сините". Преди време той приюти Димитър Макриев в апартамента си в София срещу скромен наем.