ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Японският Гамба Осака използва официалния си сайт и клубните си канали в социалните мрежи, за да представи трансфера на бразилското ляво крило Уелтън от Левски. По-рано днес „сините“ обявиха трансфера на 26-годишния футболист с български паспорт в тима от Осака.

„Информираме ви, че постигнахме споразумение за постоянен трансфер на Уелтън Фелипе от българския Левски в нашия клуб“, пише в официалния сайт на Гамба Осака.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Здравейте всички в Осака, аз съм Уелтън. Вече ще играя за Гамба. Много съм щастлив от трансфера. Надявам се да направим силен сезон с моите нови съотборници и с нашите чудесни фенове. Ще се борим заедно и ще дадем най-доброто от себе си, за да постигнем целите си и всички да сме щастливи. Благодаря ви. Вече ще работим заедно“, обяви бразилецът в специално видеообръщение.

Първенството в японската Джей Лига започва на 23 февруари. Ден по-късно Гамба Осака гостува на Мачида Зелвиа в мач от първия кръг. В отбора вече има двама бразилци – халфовете Жуан Алано и Даухан, а треньор е испанецът Даниел Алгаба.