Домакинската загуба на Левски с 1:2 от Берое покачи сериозно напрежението на "Герена". Фенове на "сините" изразиха опасения, че футболисти бойкотират Делио Роси. На страницата на запалянковците от Сектор "Б" се появи заплашително за играчите съобщение, чрез което ултрасите обявяват, че може да прибегнат до крайни мерки... без да уточняват какви.

БЛИЦ СПОРТ вече разкри, че за момента в Левски не планират раздяла с Делио Роси, който има солидна неустойка в договора си. В контракта му с клуба ясно и категорично е упоменато, че ако бъде уволнен преждевременно преди края на сезона, „сините” босове ще трябва да му изплатят 500 000 евро. 

Публикуваме гневната реакция на феновете след загубата от Берое:

"Тези футболистчета еб*ват ли се нещо с нас, подпи*косват ли се, друг проблем ли има - няма как да знаем, но ако не се стегнат възможно най-скоро ще трябва да се вземат крайни мерки! Колко точки вече загубихме заради изпуснати дузпи, фрапантни пропуски или вратарски грешки!?

Футболистчетата трябва да знаят, че Делио Роси има пълна подкрепа ПОНЕ до края на реванша за Купата на България, но на някои от тях може да им се стъжни далеч по-рано, ако нарочно бойкотират в опит да го изгонят!".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА