Феновете на Левски всяват страх в почти всяка една държава, в която отидат за мач на "сините". Изключение не прави и Словакия, където утре тимът на Петър Хубчев се изправя срещу Ружомберок в първи мач от първия предварителен кръг на Лига Европа.

Над 500 ще са привържениците на Левски, които ще бъдат на трибуните на местния стадион, който е с капацитет едва 4800 места. 

Медии и фенове в Словакия от началото на седмицата започнаха с предупреждения за местните привърженици. Те отбелязват, че в града, който има население от малко над 26 000 души ще пристигнат страховити ултраси и с тях трябва да се внимава много.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Очакват се над 500 човека от България. Те са опитна агитка и голяма, добре организирани са. Бъдете компактни и не се движете в малки групи. Не влизайте в конфронтация с тях, отбягвайте ги", съветват местните.

Привържениците на Ружомберок признават във форуми, че отборът им определено ще се чувства като гост в този двубой. "Дайте всичко от себе си. Ясно е, че в този мач няма да се чувстваме като домакини, но нека опитаме да подкрепим до край своя отбор. Феновете на Левски са много и са опасни. Бъдете внимателни", пишат помежду си местните привърженици.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери