В 11 часа започна Общото събрание на акционерите на Левски, което се провежда в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Час по-рано пък стартира регистрацията на акционерите.

В залата са мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков и изпълнителният директор Даниел Боримиров, които ще дадат пресконференция след края на събитието. 

Присъстват още Мило Борисов, Венцислав Димитров, Антон Краус и други хора от ръководството на клуба. Има и представители на Сдружение "Левски на левскарите".

В дневния ред са включени общо десет точки, сред които приемане на годишния доклад на Управителния съвет, приемане на годишния финансов отчет на дружеството.

Предстои и промяна на състава на Надзорния съвет. Както вече стана ясно, очакванията са Мило Борисов - собственикът на компанията, която е генерален спонсор на Левски, да влезе в НС. В него в момента членуват Наско Сираков, неговият приближен – бизнесменът Антон Краус, както и Венцислав Димитров. Последният е представител на главния спонсор в най-висшия ръководен орган. Именно на мястото на Димитров трябва да влезе шефа му Мило Борисов.

 подкрепя българския спорт