Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов, Националният клуб на привържениците на Левски и единият от синовете на борцовата легенда Симеон Щерев са се сдобили с ВИП ложи на Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Според „7 дни спорт“ те са наели луксозните боксове само до края на сезона. Цената за наем варира между 4500 и 6000 лева за четирите домакински мача на „сините“ до края на шампионата.

Михаил Касабов и цялото му семейство за запалени левскари. Същото се отнася и за фамилията на Симеон Щерев. Легендата на родната борба и съпругата му Мария имат трима синове – Симеон, Николай и Сашо. Най-големият Симеон е бивш футболист и юноша на Левски.

Сектор „А“ на „Герена“ разполага с 16 ВИП бокса. Централният от тях е за собствениците на Левски. Останалите 15 се отдават под наем, но единият от тях е ангажиран от бизнесмена Александър Кюлев, който нае ложа за период от 13 години.

„Има голям интерес към боксовете. Само това мога да кажа засега“, заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков. Той разкри, че се очаква утре да даде пресконференция, на която да разясни много детайли около Сектор „А“.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!